Известие

Collapse
No announcement yet.

преден мост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• преден мост

След инцидент който изглеждаше лек се оказа че предният мост е изкривен нагоре около 2-3см от страната на пътника.Това според тенекеджиите (все още непотвърдено от стенд за геометрията)Ако обаче се потвърди има ли оправяне това колко горедолу като пари или да мисля да я давам за скрап.
    Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщение
    След инцидент който изглеждаше лек се оказа че предният мост е изкривен нагоре около 2-3см от страната на пътника.Това според тенекеджиите (все още непотвърдено от стенд за геометрията)Ако обаче се потвърди има ли оправяне това колко горедолу като пари или да мисля да я давам за скрап.
    Ти сериозно ли говориш или се бъзикаш!Сега ще кажеш,че я караш колата след инцидента и нищо не се усеща.Ако си сериозен и не се бъзикаш,звъниш примерно на Никола Николов(ще го намериш в раздел 'продава')и си пазариш нов мост и тва е,ти чак в моргата я засили.
    sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
    Ex...
    Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Мост 2-ра ръка ти е ~ 100 лв. Сменяваш и излиташ. Ако е след бордюр, сменяваш и нещата от страната на удара(носач, шенкел,...).
      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
        Ти сериозно ли говориш или се бъзикаш!Сега ще кажеш,че я караш колата след инцидента и нищо не се усеща.Ако си сериозен и не се бъзикаш,звъниш примерно на Никола Николов(ще го намериш в раздел 'продава')и си пазариш нов мост и тва е,ти чак в моргата я засили.
        Автомобила е все още при тенекеджиите и питам превантивно не съм го карал след инцидента(с репатрак го закарах до майсторите) СЕГА ЯСЕН ЛИ СЪМ и не съм се бъзикал с никого от форума НИКОГА.

Comment

Автомобила е все още при тенекеджиите и питам превантивно не съм го карал след инцидента(с репатрак го закарах до майсторите) СЕГА ЯСЕН ЛИ СЪМ и не съм се бъзикал с никого от форума НИКОГА.
          Не се пали толкова де,кво толкова те засегнах.Казал съм го с добра умисъл,знам ли викам да не са те взели за шаран тия тенекеджии,просто за твое и общо добро питам не със ирония или лоши мисли,както виждаш дадох ти съвет и колегата TRENDI потвърди около 100 левчета е моста втора ръка.Не е милиони,а мен ме озадачи именно факта,че ти е минало през акъла за желязо да я даваш(това ме наведе на мисълта,че нещо се бъзикаш).Айде със здраве и дано да я оправиш по-скоро.
          Ex...

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
            Мост 2-ра ръка ти е ~ 100 лв. Сменяваш и излиташ. Ако е след бордюр, сменяваш и нещата от страната на удара(носач, шенкел,...).
            Тренди а бе тя не е за разправяне бетонирана гума за пътен знак(такива дето ги слагат докато ремонтират пътя) влезе от долу строши и картера и радиатора и огъна гредата която го носи добре че поне на климата радиатора е добре без поражения.А иначе предницата съм сменил всичко преди 10 дена всичко ама моя късмет с магарешки х@й разписван.И ще я дам на символична цена на някой приятел.

Comment

Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
              Не се пали толкова де,кво толкова те засегнах.Казал съм го с добра умисъл,знам ли викам да не са те взели за шаран тия тенекеджии,просто за твое и общо добро питам не със ирония или лоши мисли,както виждаш дадох ти съвет и колегата TRENDI потвърди около 100 левчета е моста втора ръка.Не е милиони,а мен ме озадачи именно факта,че ти е минало през акъла за желязо да я даваш(това ме наведе на мисълта,че нещо се бъзикаш).Айде със здраве и дано да я оправиш по-скоро.
              Жив и здрав и аз не исках да те засегна

Comment

Да разбирам ли,че си решил да я продаваш(просто любопитство).
                Ex...

Comment

Като включиш радиатора, картера(предполагам, че е само той без поражения нагоре), гредата с тръбата за радиатора (20-30 лв втора ръка), предполагам и бронята е за лепене,+ моста си става ремонт, но чак да я даваш за скрап. Частите ще ти струват м/у 200-350 лв, според това, от къде и за колко си ги намериш. За смяна на мост м/у 100-150 лв труд и за другото не мога да ти кажа.

П.С. И аз бях 10-ина дни със сменена предница, преди да взема челно 1-н бордюр , с първо достигнало бордюра дясно колело. Сметката ми беше:
                  Мост от Браво, в първата морга, в която влезнах - 100 лв;
                  Десен носач нов Моог - 95 лв;
                  Десен шенкел (втора ръка) - 30 лв;
                  Лагер пр. главина нов - 30 лв;
                  За труд - 100 лв;
                  Ал. джанти в коша, 2-ра ръка железарки - 100 лв.

...При този тип ремонти най-често се срещат 2 думи - "сто лева". Сто лв за т`ва, сто лв за онова и те си се събират .

Shit happens, както казват старите хора. Пожелавам ти да се разминеш по-тънко и да си караш пак самолетчето.
                  FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...

Comment

До тука излиза 600 лв без да смятам 110лв репатрак на 2 пъти по 55лв, обаче тенекеджиите като ми го сервираха за моста и направо студен душ, при това ми казаха че нов мост е повече от цената на колата в момента ,аз купувам нови части може и да греша но си обичам колата и така е било винаги обаче ако моста се е сгънал край имам оферта и я давам на един приятел.Жалко всичко бях докарал до перфектно по нея с много малки незначителни забележки всичко работи няма троп или хлоп знаех че ще е вечно моя та затова ,ама карай явно е дошло време да си отиде от мен,и това е единствен инцидент с нея от както я имам от 2003г.Мдаа трябва да се местя в близките месеци във форума на 166

Comment

Е, щом държиш да е ново, това желязо... хубави моменти с отбора на 166-ците.

А за цената, не са те излъгали:
                      Attached Files

Comment

До тука излиза 600 лв без да смятам 110лв репатрак на 2 пъти по 55лв, обаче тенекеджиите като ми го сервираха за моста и направо студен душ, при това ми казаха че нов мост е повече от цената на колата в момента ,аз купувам нови части може и да греша но си обичам колата и така е било винаги обаче ако моста се е сгънал край имам оферта и я давам на един приятел.Жалко всичко бях докарал до перфектно по нея с много малки незначителни забележки всичко работи няма троп или хлоп знаех че ще е вечно моя та затова ,ама карай явно е дошло време да си отиде от мен,и това е единствен инцидент с нея от както я имам от 2003г.Мдаа трябва да се местя в близките месеци във форума на 166
                        Ами че заповядай На 166 пак ли ще и купуваш само нови части? Според мен дори да я продаваш вземи един мост и си я оправи
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                          Ами че заповядай На 166 пак ли ще и купуваш само нови части? Според мен дори да я продаваш вземи един мост и си я оправи
                          Сега по принцип в тези времена много трудно се продава кола,обаче имам стар мой приятел който от първа ръка знае как съм я потдържал и че не повече от 3-4месеца в годината съм я карал поради естеството на работата ми.Та той отдавна ми е казал че реша ли да я махам ще я вземе със сигурност.Така че май май при него ще иде,а колкото до 166 да със сигурност ще и купувам нови части когато един ден стана собственник.

Comment

Working...
                          X